REPARATIE

HANDWERK, VAKMANSCHAP EN PRECISIE VEREIST

Niets is zo vervelend als het kapot gaan van een dierbaar bezit. Dit geldt zeker voor uw muziekinstrument. Muziek is emotie en dat geldt ook voor uw instrument. Hoe oud het ook is en hoe lang of kort u het ook heeft.


Bij een breuk, een barst, een deuk of lakbeschadiging lijkt het vaak zo dat dit niet te herstellen is. Niets is minder waar. Doordat de techniek voor het repareren van muziekinstrumenten èn de herstelmaterialen steeds betere en verfijnder worden, is reparatie is bijna alle gevallen mogelijk.


Muziekinstrumenten repareren is een specialistisch vak en vergt veel ervaring, kennis, kunde en geduld. Soms is tijd een belangrijke factor om tot een ‘mooie’ reparatie te komen.


Je wilt het liefst dat het na reparatie er weer zo uit ziet als voorheen. En dat is in heel veel gevallen ook het geval. Heel vaak kun je van een reparatie niets meer terug vinden. De klank en bespeelbaarheid zijn de belangrijkste factoren en hierop hoeft een reparatie geen nadelige invloed te hebben.


REPARATIES:

- Scheuren en breuken aan body of klankkast

  1. -Topkam vervangen

  2. -Brug afstellen

- Fretten vervangen

  1. -Fretten vlakken

  2. -Stemmechanieken  herstellen

  3. -Werkzaamheden aan elektronica zoals output, potmeters,

  schakelaars, elementen, bedrading en prints


Ook als uw reparatie er niet bij staat is het zeker niet uitgesloten dat het niet te repareren is. Neem contact en ik geef u snel en vakkundig advies of

uw instrument te repareren is en wat de kosten daarvan zijn. U kunt daarna afwegen of u deze reparatie wilt laten uitvoeren.


Voor meer uitgevoerde reparaties klik hier!


Electronica reparaties

Voor verfijnde en meer complexe electronica oplossingen en reparaties werk ik samen met Actronic. Joop Hof is dé aangewezen persoon om hoogwaardige en kwalitatief vakwerk te verrichten. Voor meer informatie over Actronic, klik hier.


Indien u nog vragen heeft, neem dan juist contact op. Ik ben u graag van dienst!

OVER ROBERTOver_Robert.html
REPARATIE
ONDERHOUDOnderhoud.html
MODIFICERENModificeren.html
FOTO’SFotos/Fotos.html
HOME & CONTACTHome.html
KLANTEN OVER ROBERTKlanten_over_Robert.html