VOOR AMATEUR OF PROFESSIONAL? ALLEEN PASSIE TELT!

Een instrument maakt het niets uit. Of het nu wordt bespeeld door een gedreven hobbyist of een doorgewinterde professional. Beide willen het zelfde; een fantastisch geluid en de beste ‘feel’ in bespeelbaarheid.


Dat zelfde geldt voor de vakman die dit mogelijk maakt. Het doel is altijd hetzelfde; maximaal plezier met minimale weerstand om dit te bereiken!

Robert zet zijn kennis en kunde altijd maximaal in om het beste er uit te halen. Voor de amateur en voor de professional. Het draait immers om het plezier van het spelen!


Om die reden komen zowel de beginnende speler, de meer bedreven amateur als ook (semi)professionals naar Robert Tappel voor onderhoud, reparatie en advies voor hun snaarinstrumenten. Hieronder een paar van hun aan het woord over hun ervaringen met Robert en zijn werk.

REPARATIEReparatie.html
FINE TUNINGModificeren.html
CUSTOM CRAFTS
FOTO’S &
AFBEELDINGEN
REPARATIE
ATELIER
FINE TUNING & CUSTOM CRAFTS
CUSTOM CRAFTS
REPARATIEReparatie.html
ONDERHOUDModificeren.html
MODIFICEREN
FOTO’S &
AFBEELDINGEN
REPARATIE
ATELIER
FINE TUNING & CUSTOM CRAFTS
CUSTOM CRAFTS
OVER ROBERTOver_Robert.html
REPARATIEReparatie.html
ONDERHOUDOnderhoud.html
MODIFICERENModificeren.html
FOTO’SFotos/Fotos.html
HOME & CONTACTHome.html

ROBERT TAPPEL

KLANTEN OVER ROBERT

Rob de Vreede

Speelt: Burns Hank Marvin en Fender USA Stratocaster


"Als Shadows/Maskers/Spotnicks/Ventures-fan was ik al lang op zoek naar een Burns Marvin 1964. Eenmaal gevonden bleek er van alles mis mee, o.a. losse en te vlakken fretten, afstelling, intonatie enz.

Robert heeft dit  op een zeer vakkundige en consciëntieuze manier aangepakt en opgelost. Ook zijn service was, en is, grote klasse ! Mijn Burns speelt nu fantastisch".

Jan Schut

Speelt: Fender Stratocaster Eric Johnson Signature


“Robert is een vakman pur sang. En alhoewel ik een laatbloeier ben en een beginner als gitarist heeft Robert mij enorm geholpen met het goed afstellen van mijn gitaar. Ik merkte het verschil van een goede afstelling direct. Urenlang speelplezier en geen zere vingers meer!”

Shades / Jurriën Bergman - Gitarist van Be Right Back

Speelt: Gibson Les Paul Custom

“Stuff that’s used is bound to break down. Especially in the way we use it. Things like Nikki hitting his bass into various walls or Saw trying to mod his electronics are some of the main reasons for this. And that’s when we need it fixed. Fast. Fortunately, we know the right man for the job. Robert Tappel has been working with guitars and other instruments for most of his life. He’s been repairing and maintaining guitars for over 15 years on a professional level. Quick, precise and most of all, just the way you want it.”

Ton van Kooten
Speelt: Epiphone Regent

Nogmaals veel dank voor de manier waarop je mijn Epiphone hebt hersteld. Wat ben ik onder de indruk.
Zo’n resultaat had ik niet verwacht. Eigenlijk had ik ‘m al afgeschreven. Met pijn.

Jij bent voor mij voortaan dé professionele gitaar-restaurateur. Dit geef ik door in mijn wereldje van musici!